PREIZKUS ZNANJA

Osnovni geometrijski pojmi, koti in merjenje kotov, krog in krožnica

Pozdravljeni. Glede na to, da še nisem dobil vseh preizkusov, sem podaljšal čas pisanja do ponedeljka, 18. 5. do 20.00. Pouka ta dan nimate, ker ste v petek pisali, ko je bil dan posebnih vsebin. Se vidimo v torek, ko zveste rezultate testov in bomo naredili popravo. 🙂

Ker ne moremo preveriti svoje znanje na klasični način, ga bomo po elektronski poti. Na spodnjem naslovu imaš povezavo do preizkusa znanja.

  • Predlagam, da si ga če imaš možnost natisneš in ga rešiš. 🖨
  • Če tiskalnika nimaš si test oglej na telefonu, tablici ali računalniku😉, ga prepiši in reši. 📝
Tako kot pri preverjanju bodo starši nadomestili mene kot učitelja in ti bodo za reševanje testa pripravili pogoje, kot v šoli. Potrebuješ prostor, mir in geometrijsko orodje. Rešitve piši z modrim pisalom, načrtovalne naloge pa s svinčnikom.Za reševanje testa imaš na voljo 1 celo uro.

📐📏✏️

PRENESI PREVERJANJE ZNANJA: KOT IN KROG
Shrani in pošlji kot pdf.
6AB_TEST_Priimek_Ime.pdf
Npr.:
NALOŽI!

POZOR! Test naj bodo shranjeni v eni datoteki pdf in z ustreznim poimenovanjem kot piše zgoraj. Ker vas bo večina slikala teste s telefonom, si lahko pomagate z aplikacijo JPG to PDF Converter ali pa še bolje z Notebloc. Z Notebloc na telefonu slikaš in enostavno shraniš kot pdf. Ker imate nekateri hudo dobre telefone, vam zna pri nalaganju ponagajati velikosti pdf datoteke. Preverite, če bo v tem težava.

Na računalniku pa greste na stran jpg2pdf naložite slike, kliknete gumb COMBINE in shranite kot piše zgoraj. Upošteval bom le teste, ki bodo poslani na omenjeni način. Glede na to, da ste že pri preverjanju poslali v zahtevani obliki, to več ne bo problem. Pri nalaganju datoteke vas bo stran vprašala po imenu in e-mailu, ki ga morate vpisati. 📧

Časa za reševanje imate do nedelje, 17. 5. do 20.00.ponedeljka, 18.5 do 20.00.
 

Veliko uspeha pri reševanju. 💪 Srečnooo. 🍀😉

(Visited 1.838 times, 1 visits today)