Pozdravljeni.

Še en dan je za nami in obe video konferenci sta bili zelo obiskani, a tudi zelo različni. Pri šestošolcih, ki ste to v živo imeli drugič, je bil precejšen obisk (cca 30). Moram pa izpostaviti eno stvar, ki se je predvsem mlajši ne zavedajo. Vsak šum v mikrofon je zelo moteč do ostalih, sploh pa govorjenje. Posledično je prihajalo do govorjenja en čez drugega, kar v taki situaciji pomeni nezmožnost za delo. V danem trenutku nisem znal utišati (MUTE) udeležencev oz. tudi, ko sem storil so se lahko vklopili. Sedaj sem ugotovil, kje se da to onemogočiti tako da boste naslednjič vsi šestošolci najprej utišani (MUTED) nato pa vas bom postopoma vklapljal. Ne maram takšnega načina dela, a žal želim nadaljevati z dobrim delom, ki smo ga začeli prejšnji teden.

Moje delo je, da vas učim in naučim ter omogočim tistim, ki to želijo, da se naučijo.

Seveda dopuščam možnost, da ste se iz te svoje nepremišljenosti nekaj naučili in boste v prihodnje bolj sledili. Takrat vas z veseljem vklopim in prisluhnem vašim idejam.

Nekateri ste mi že začeli oddajati domače naloge za katere sem dal jasna navodila, kako morate shraniti datoteko. Prilagam sliki pravilnega poimenovanja datoteke in nepravilnega. Vsako nepravilno poimenovanje bo izbrissano, ker v množici datotek ne bom mogel ugotavljati čigavo je kaj. Bolje, da vi porabite 5 minut dodatnega premisleka, kako se datoteka preimenuje, kot pa jaz dve uri, da ugotovim čigavo je kaj. 🤔

 

(Visited 183 times, 1 visits today)